Våt drøm

Ja det er tittelen på forrige bok jeg tok med hjem. «Spennende, grensesprengende og frigjørende. Bestselgeren som har forført kvinner over hele Europa» står det på forsiden. Da må man jo bare ta den med, ikke sant? Man vil jo forføres… Boka er skrevet av Nederlands mestselgende kvinnelige forfatter Helen van Royen og er hennes tredje roman.

36 år gamle Julia er gift med en «hyggelig mann», har to barn og jobber som regnskapsfører for sin fars eiendomsmeglerkontor. På utsiden ser alt greit ut, men hun føler seg fanget i et liv uten sex, lidenskap og moro. Så hva gjør hun? Pakker kofferten, drar til flyplassen og setter seg på første fly til varme Portugal. Hun har lurt unna en del penger opp gjennom årene og kan der leve det livet hun har drømt om. Mannen og barna prøver stadig å få kontakt med henne så hun gjør seg etterhvert ukontaktbar. Ikke er hun så attraktiv som hun en gang var så det må også gjøres noe med, og så treffer hun selvfølgelig den Elskeren med stor E. For å si det enkelt så tar det litt vel av etter hvert. Om alle har de samme drømmene som Julia tviler jeg litt på. Og det virker litt for enkelt. Pakk kofferten og dra – så får du oppfyllt alle dine drømmer. Etterhvert blir savnet av barna sterkere og drømmen må ta slutt en gang…

Hvis du er lei av kjæresten eller situasjonen din generelt og hvis du vil ha noe veldig lett å lese er dette en helt grei bok.

Sjekk om boka er på hylla

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s