Brudekisten av Unni Lindell

BrudekistenDet var en mørk og stormfull aften… ja, det var faktisk det da jeg leste den; og det passet perfekt. Dette er en bok for regnfulle netter og mystiske lyder.

Her treffer man både de diagnostiserte og de udiagnostiserte «gale» og «normale». Du har den slitne politietterforskeren med problemer på hjemmebane (han er jo overalt i nesten alle krim-bøker og krim-tv-serier.. ikke rart at han er sliten!), den spretne kollegaen han har litt lyst på slik at trekantdramaet (eller i dette tilfellet firkantdramaet) skal få litt patos. Vi har biljakt, kidnappinger, en ensom hytte i skogen, en suspekt begravelsesbyråagent og en særdeles sympatisk øksemorder. Fra settingen med et barnelik på en psykiatrisk anstalt i nær fortid følger vi en klassisk oppskrift som fungerer fint i dette formatet.

Lettfortært underholdning som ikke gir seg ut for å være noe annet enn det den er. Sjekk at døren er låst og at det ikke er noen gjemt under sengen din før du begynner på den.

Brudekisten av Unni Lindell er anbefalt av Nattbord-debutant Hanne. Hun er bibliotekar i Bergen der de har en egen samling skjønnlitteratur kalt «Godstolen»

Lån eller reserver boka nå!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s